Goedkope pellets

Als u op zoek bent naar goedkope pellets dan bent u bij Jaso Pellets aan het juiste adres.

Wij zorgen er altijd voor dat onze assortiment bestaat uit de best gekwalificeerde houtpellets die geweldig zijn voor in uw pelletkachel. Jaso Pellets verkoopt uitsluitend pellets die voldoen aan de ENplus of DINplus eisen. Hiermee waarborgen wij de hoogste energieopbrengst per kilogram en dat tegen een mooie prijs.

Kwaliteitsnormen

Doordat de kwaliteit van de houtpellets erg belangrijk zijn voor de duurzaamheid en de levensduur van uw kachel zijn er kwaliteitsnormen voor houtpellets. De normen voor houtpellets zijn ENplus en DINplus. U kunt er vanuit gaan dat de houtpellets die zijn voorzien van één van deze twee keurmerken betrouwbaar en goed zijn.

Bij deze keurmerken zijn er een aantal essentiële normen waaraan voldaan moet worden zoals een laag as-gehalte. Houtpellets die geproduceerd zijn uit coniferenhout (den, grenen, yellow pine, spar etc) moet het as-gehalte lager zijn dan 0,5%. Bij houtpellets die zijn geproduceerd uit loofhout (eik, beuk, berk etc) moet het as-gehalte lager zijn dan 0,7%.

Naast de normen omtrent as-gehalte zijn er nog een aantal normen waar streng op gelet wordt. Dit zijn onder andere de diameter van de houtpellets, de calorische waarde, het vochtgehalte, het as smelttemperatuur, de bulkdichtheid en nog een aantal andere.

Naast dat wij goedkope pellets hebben voldoen ze allemaal aan de bovenste eisen. Onze houtpellets zijn uit voorraad leverbaar. Wij proberen er altijd voor te zorgen dat u uw houtpellets binnen 3-5 dagen binnen heeft om zo snel als mogelijk te genieten van de geweldige warmte van uw pelletkachel. Als u houtpellets wil komen afhalen is dit natuurlijk altijd mogelijk bij onze fysieke loods op de Zilkerbinnenweg 78B in De Zilk. Wij helpen u hier graag met uw vragen en zorgen er altijd voor dat u de juiste keuze voor uw houtpellets maakt.