Herroepingsrecht

Informatie rondom ruilen & retour

Retourneren:

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of om een andere reden.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst met opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via verkoop@jasopellets.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ruilen:

Bent u toch niet helemaal tevreden en wilt u uw houtpellets ruilen? Dat is geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met verkoop@jasopellets.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product en de nieuwe verzending.

Identiteit ondernemer:

Jaso Houtpellets
Zilkerbinnenweg 78B
2191AE, De Zilk
Info@jasopellets.nl
06-31991327
Kvk-nummer: 76853624
Btw-nummer: NL003140788B42

Download Herroepingsformulier